There was an error in this gadget

Tuesday, November 23, 2010

PANAS...!! dR 2 ALAM delete komen!! xdpt terima kenyataan sngguh..!!

doktor Rozmey...saya nak tanya ni..xmau tanya nak mkn apa utk kuruih...saya nak tanya awat p delete komen saya kat fb dR??

oih...pasal komen pun nak kecoh ka??

uih..kena kecohla...

da la filem baru keluar...sajalah aku tanya 'asyik gmbr dR je, mana gambar pelakon?'

pastu ada sorg manusia yang aku xkenal like aku punya komen...
aku pun tgk la notification tuh....bila aku tgk..komen aku da xder...tapi ada lak komen org len masuk....
dan aku pun telah mengkomen semula seperti gambar kat bwh neh...(klik utk lagi jelas)

(klik gambar utk lebih jelas)

inilah buktinya....
apa motif dR neh??

(klik gambar utk lebih jelas)

bukan komen aku jer yang dia delete..komen org len pun dia delete...
sampai sekarang yang dia xdelete adalah si Jangan Tipu tuh...

aku just nak gtau lah apa perasaan aku setelah benda nih terjadik...
yela kemarin pun aku baru lalu kat shopping complex n tgk2 wayang apa yang best n tertgk jugak la kat 2 Alam neh... tingin gak nak tgk...lps2 aku komen mana gambar PELAKON???...aleh2 dia delete..yela aku ni xtahu sapa yang berlakon sbb xdiberitahu sgt.... xkanla aku ni nak tau sapa pelakon dia dilayan sebegini rupa??
mcm sombongla...!!

sakit hati la weh...!! touching oooo!!

bukan komen aku jer...lpas2 filem dia ditayangkan pd hari pertama, beribu riban yang tulis kat wall FB dia dgn ayat2 yang xbrapa pueh hati ngn filem dia... n DIA DELETE KOMEN TU SUMA!! n tggal komen dgn ayat yang memuji dia je...huh!!
dan dan AKU XMAU TGK LGSG 2 ALAM NEH... xrugi duit aku pun lah....!!!
o_0

2 comments:

nora said...

tu ar target tak hengat, skang dah tak dapat terima kenyataan , kesian kesian =D

sayalah shelly said...

tu la... ramai yg kata dia ckp besar.. terus org rs sakit hati..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Jom Tukar Link::

KLIK INI UTK KONGSI LINK BLOG ANDA!!

JOM FOLLOW