There was an error in this gadget

Monday, December 20, 2010

Adorable Hanis Zalikha.... ^_^

Malaysian Dream Girl... 
blogger aktif kegemaran cik shelly..
setiap hari mesti buka belog beliau..

Hanis Zalikha neh sama umur ngn shelly tau x....
tapi rezeki dia melimpah2....
bestnye kan...

dah la pandai..
semua aset yang ada kat dia boleh kata elok2 belaka lah...


dulu pena masuk kosmo...
tu yg shelly dpt tau pasal dia...

Hanis pun pena blakon ngn Nabil dlm Momok The Movie..
ala yg jadik bunian...
citer lama dah neh...
masa tgk citer neh..lgsg xkenal dia neh sapa....
last2 masa raya masa citer ni kuar tv, baru dpt cam..
oh blogger kegemaran ku rupanya..
hahaha..

pic neh amik kat friendster dia...
fuhh...status dia yang 2009 punya...
nmpk sgt fs dia da xaktif..
skrg fb lahhh..

suma cantik...
rambut dia wow...

comelnye dia pakai tudung...

xnmpk mcm baru mencecah 20-an kan....
sbb dia nmpk matang sgt... ^_^


yang neh Hanis masuk paper sbb dia lebih dicari dlm google...
berita neh dah lama...sj shelly nak masukkan gak dlm blog..
mana nak tau kot anak cucu nak bc...hehe

" Mengikut keputusan 10 individu paling dicari dalam Google Malaysia, Hanis Zalikha tersenarai di tempat ke-6 mengalahkan Dato’ Siti Nurhaliza di tempat ke-9. Boleh lihat senarai penuh senarai Top 10 Hasil Carian di Google di Google Zeitgeist 2010.
Di kalangan blogger-blogger, Hanis Zalikha tak perlu diperkenalkan lagi. Pemilik blog inibelogsaya.blogspot.com itu kini sudah mempunyai follower melebihi 15,000 orang. Satu pencapaian yang hebat dalam dunia blogging di Malaysia. Selain blogging, Hanis Zalikha turut menceburkan diri dalam dunia modelling (peragaan) dan dunia lakonan menerusi filem Momok The Movie. "


pihak media bandingkan dia ngn Siti sbb Siti kan popular...
tapi cam xcaya la sbb Hanis xbanyak sgt org tau...
tapi nak tau x apa Hanis kata dlm metro...

" Pencarian namanya yang mengatasi Siti Nurhaliza disebabkan maklumat mengenai Siti Nurhaliza mungkin mudah dicari peminat dan tidak bergantung kepada enjin carian Google semata-mata kerana media cetak atau penyiaran sentiasa memaparkan beritanya. "

betul betul betul..
dia tetap merendah diri kan kan kan..

 [gmbr kredit kpd mieya bubbletalk]

 [gmbr kredit kpd mieya bubbletalk]

tahniah kepada Hanis Zalikha....

2 comments:

Mawar Merah said...

Hi..Salam perkenalan Shelly.. Hanis Zalikha mmg cun kan?

sayalah shelly said...

hi...salam perkenalan juge... yes hanis mmg cun sgt2 kan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Jom Tukar Link::

KLIK INI UTK KONGSI LINK BLOG ANDA!!

JOM FOLLOW