There was an error in this gadget

Monday, January 24, 2011

Blogshop Kerudung Qaisara...menjual dari kualiti terbaik!

sekarang kan dah banyak blog yang menjual tudung..
tapi bila da order kadang2 tuh dpt tudung yang kain dia xbrapa cntek...
xder kualiti...
rs nyesal pon ada kan...

tapi kat KERUDUNG QAISARA (klik sini) mmg kain yg dijual adalah berkualiti...
walaupun rs mcm mahal tapi berbaloi kan..
shelly pun xnafi lah yg shelly perna beli kat KQ neh...
sekali beli banyak gak ah...
mmg pueh hati la ..
senang nak berurusan gak...
kadang2 tuh kalau tempah banyak, admin dia akan kasi free postage tanpa kita minta..
besh kan...


boleh lah usha2 blog KQ neh...
bila dah diupdate cepat2 lah tempah yang mana berkenan...
bukan apa..
kejap je da sold out...
nnty xsempat plak nak merasa kan kan kan...



tgk...cantik tudung neh...rs nak sgt beli tapi da sold out plak..
haha....tu la lmbt usha blog dia...
T___T

p/s: pilih atas dasar harga adalah mmg patut, tapi kualiti juga amat penting...okay!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Jom Tukar Link::

KLIK INI UTK KONGSI LINK BLOG ANDA!!

JOM FOLLOW