There was an error in this gadget

Saturday, January 29, 2011

Rahsia Nuffnang Terbongkar!!!


Apa tuh Nuffnang??
Nuffnang adalah komuniti pengiklanan blog....
makna kata len yg lebih jelas...
Nuffnang neh boleh bagi anda duit bila berblog...
mcm mana nak dapat duit tuh??
  

Setiap kali logo neh berubah dgn menayangkan iklan..klik lah sbb bila klik tu..
beberapa sen akan anda dpt...bygkan kalau beratus2 klik diklik kat iklan tuh..
mesti dapat banyak kan...


Kadar pembayaran bagi kedua-dua kos per pengunjung unik dan kos per klik
Dengan kurangnya bilangan unit iklan dalam sebuah blog, lebih tinggi kadar perkongsian dan kurang persaingan bagi setiap unit iklan untuk bersaing perhatian. Maka dengan itu, lebih tinggi nilai CTR (click-through ratio) dan nilai ruangan iklan dalam sesebuah blog itu.
Ini adalah sebab mengapa di dalam cetakan akhbar sebagai contoh, anda tidak dapat melihat 8 jenis iklan berbeza dalam satu halaman yang sama, kecuali ia berada di dalam halaman klasified yang mana setiap pengiklan hanya membayar jumlah yang kecil. Atas kesan itu, ahli Glitterati Nuffnang akan memperolehi 20% - 40% lebih banyak pendapatan berbanding ahli biasa.


jadi..untuk berjaya seperti Hanis Zalikha yang dpt RM3000++ sebulan...
Cik Epal yang dpt RM1000++ sebulan...
dan banyak lagi lah....

meh lah dgr n tgk video neh untuk belajar mcm mana nak wat blog yg dpt jana pendapatan scr pecuma
^_^


p/s: sapa xnak dapat duit free kan??..hehe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Jom Tukar Link::

KLIK INI UTK KONGSI LINK BLOG ANDA!!

JOM FOLLOW