There was an error in this gadget

Wednesday, February 2, 2011

Belacan dan Paku..2 org Mat Salleh yang mmg lawak bila ckp Melayu..!!

Blog BELACAN DAN PAKU...  Klik Sini Untuk Ke Blog Mereka

Belacan yang pakai baju hitam dan Paku pakai baju biru..
Belacan dan Paku neh sebenarnya nama samaran diorang..
diorang neh org putih yang dah belajar bahasa Melayu dan Iban..
so diorang neh minat untuk menghiburkan semua melalui video2 mereka..

Kalau nak tgk video depa neh..
g kat Youtube...
pastu dekat search tu taip
'belacan dan paku'


tgk...ada banyak video..
shelly baru tgk satu...

Kat Facebook diorang pon ada..
leh 'LIKE' kat facebook diorang...hehe


Twitter pon ada...sakan depa neh...
hehe..
follow lah follow....hekhekhek


kalau xbrapa nak tau lagi depa ni sapa..
leh tgk rancangan FBI..nnt depa ada...tv9 kot..
haha
diorang mmg kreatif laa...

p/s: papepon mmg best r depa blajar bhs kita...hehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Jom Tukar Link::

KLIK INI UTK KONGSI LINK BLOG ANDA!!

JOM FOLLOW