There was an error in this gadget

Thursday, February 17, 2011

Ngeri..!! Burger dengan Daging Ular..!!!!!

INDONESIA - Bagi korang yang suka makan makanan fast food terutama burger korang kena berhati-hati kerana menurut laman web life.com, di Yogyakarta, Indonesia terdapat restoran yang menjual burger dengan menambahkan daging ular terutamanya ular tedung di dalamnya.

Sedia maklum, umat islam diharamkan memakan daging ular. Bagi yang beragama lain pula adakah korang tergamak nak makan burger daging ular ni? Harap daging burger ular ini tak sampai ke Malaysia la. Jom kita tengok gambar cara-cara daging burger ini dibuat :










p/s: euuw!! nak telan air liur pun xlalu...dasat sungguh manusia zaman sekarang..mcm makanan len dah xde..ish

5 comments:

marish sha said...

agaknye dah terlampau banyak ular,
dan dah ta tau nak buat ape dgn ular2 2 ,
jadi buat daging berger

iffah imani said...

eeeeeeeeeeeeee geli mauk termuntah

sayalah shelly said...

mmg geli sgt2...
da la guna kaki..
eeeee...

Putri Malu said...

weekk..

Ana admi said...

uikl jijiks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Jom Tukar Link::

KLIK INI UTK KONGSI LINK BLOG ANDA!!

JOM FOLLOW