There was an error in this gadget

Monday, February 14, 2011

Perabut jimat ruang untuk bilik kecil yang sgt cute!!

Biasanya ada 3 asas perabut yang ada di bilik remaja iaitu: tempat tidur, meja belajar, dan tempat penyimpanan. Jika ruang yang tersedia tidak begitu luas, maka perlu umembuat ruang terbatas tersebut dengan menggunakan furnitur yang jimat ruang

Dibawah ini adalah foto-foto sekadar untuk menimbulkan idea  bagaimana menghemat ruang dengan menggabungkan tempat tidur, meja belajar, dan tempat penyimpanan sekaligus.





1 comment:

marish sha said...

kretif jugak ni kan shelly, sha nak cuba lah if ade wang terlebih2 . hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Jom Tukar Link::

KLIK INI UTK KONGSI LINK BLOG ANDA!!

JOM FOLLOW