There was an error in this gadget

Thursday, May 5, 2011

Gambar sebenar mayat Osama.....

Kalau nak tgk sila klik link di bawah...


shelly bukan ape...shelly terasa macam xbrapa elok nak letak gambar kat sini..
shelly pon takut nak tgk..

lagipun xnaklah terlalu dedahkan sangat gambar orang Islam yang mati dibunuh...
emmm

1 comment:

Anonymous said...

Dalam dunia digital sekarang, semuanya boleh direka. Banyak filem-filem dari barat sendiri yang mendedahkan perkara ini boleh berlaku. Tengok saja cerita macam Mission Impossible, Darkman, CSI.. dan macam2 lagi.. semuanya itu 'a reality in a fictions'.. Tapi cuba fikirkan; kalaulah saya jadi SiPemburu, yang telah belanjakan jutaan malah billlion of dollar, saya akan benar2 buktikan hasil buruan saya.. mungkin saya akan edarkan tissue samples ke serata dunia untuk semua CSI buktikan DNA dia, atau may be saya akan awetkan dia, so that ia akan terus menjadi physical bukti yg saya benar2 dah berjaya.. Kalau saya buang hasil buruan saya ke laut, takut nanti org akan kata... eleh.. ko cerita je lebehhh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Jom Tukar Link::

KLIK INI UTK KONGSI LINK BLOG ANDA!!

JOM FOLLOW