There was an error in this gadget

Thursday, October 28, 2010

entry pertama yang terunggul

halo blogger shelly,

mcm karangan as usual kena ada pengenalan atau pendahuluan kan...
so bagi permulaan blog yang belum diketahui siapa pun lagi..marilah mengomel sorang2..
so penerangan untuk diri sendiri kenapa tajuk blog ni shelly's story?

so menjawab pun sorang2...

napa ek ? sbb ni blog saya....si shelly
si shelly yang ada cerita atau dalam bahasa inggerisnye story..
mcm2 story yang si shelly nk kongsi..
katanya blog ni mcm diary lah..
apa yang menarik dikongsi bersama...
apa yang xmenarik dikongsi juga tapi lebih kepada meluahkan  perasaan...oh gitu
okay..sekarang adala paham skit2..
nnti lama2 pahamla tu..

so sekarang nak update blog ni dgn pelbagai widget...
tahu apa itu widget??

tanyala si shelly..suma dia tahu..
bila tanya kat dia...mulala dia tunjuk gigi..
kata xtahu je kan senang...

setakat ni jer...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Jom Tukar Link::

KLIK INI UTK KONGSI LINK BLOG ANDA!!

JOM FOLLOW