There was an error in this gadget

Friday, October 29, 2010

fesbuk punya cerita, kepala otak nk pecah..meksis lak mcm VAVI

fesbuk adalah rangkaian komuniti jaringan sosial di mana suma manusia yang celik IT, separuh celik dan bakal celik memilih fesbuk sebagai tempat diorang berkomunikasi dan bersosial...fuhh skema2 bagai...
mula2 best la syiok dok men fb ni kan..syiok dok pk nak tulis status apa..pastu tggu org komen...bila xde org komen mulala nk delete status tu dan wat yang baru dgn ayat yg power gila supaya menarik perhatian org utk menyinggahkan komen depa...syiok noo...pastu letak gmbr omey omey supaya org tau n member tau diala ni...haa kenai sungguh....fuh comey dia noo...gmbr je..tgk depan mesti skali tgk je..kali kedua da xmau tgk da...sbb apa --- lu pikirla sendiri...

selepas itu..bila ada pasangan mesti nak letak 'in a relationship with ehem ehem' kan kan supaya bangga bila org tgk cecece ada kapel dia la...jom add jugak...n bkn tu sj .. org mesti nak komper2 ish awat awek dia comel tp balak dia hitam legam...oooppps!  eee xsuka xsuka... pastu bila jd cmni mesti akan berlaku perang dunia kedua...bila bls komen dr jantina yg berlainan mulala pihak ni nk jeles....dan dan suh buang dari frenlist...okay arahan dituruti.....tp tgk2 dia pun wat benda sama....uish gunung berapi pulak ada ja yang meletus....

so dgn keadaan begini..maka pasangan akan beware demi nk jaga hati masing2....dan selepas itu mulala timbul mcm2 hal lagi yg xkena....last2 bila xtahan mula la nak deacctive akaun tu...yela demi nak jaga hubungan... bila xjumpa gadoh dlm msj smpai rs hp tu bakal tamat riwayat dia bila2 ms jer....msj masuk berduyun2 rs mula la rs nak off hp...tap xsampai hati pula...on la balik...kah kah kah....

so gado punya gado...perang pun berdamai balik....tp ada pihak men blakang...ooops!
konon nak check adakah pihak lain buka balik fb dia.....tp dia xbuka pun...sbb da tension tahap gaban kan...

mlm ni plak meksis wat hal...msj pun delivered lmbt...kol plak xleh...mrhla cek abg ...adoila...kalaula dia fhm..


mcm2 hal la kan...pdhl wat fb sj nak berkomunikasi..xdelah smpai nak terpikat ke hapa ker....kalau da setia so setia ajela...memasang dua tiga hanya membuat otak jdi lg pening n dada sakit memikirkan rejeki perlu ditambah berikutan ada penambahan manusia lain dlm hidup...jd utk apa suma ni...setia aje kan kan kan...


p/s :When a guy gets jealous, it’s actually kinda cute. When a girl gets jealous, World War III is about to start

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Jom Tukar Link::

KLIK INI UTK KONGSI LINK BLOG ANDA!!

JOM FOLLOW