There was an error in this gadget

Thursday, November 11, 2010

Radiusite - BLOG REVIEW

Radiusite...
adalah blog yang menjual tudung yang betul2 berjaya menarik perhatian ramai kaum perempuan untuk membeli tudung, selendang malah jubah dalam butik talian ini..

 Radiusite ni juga pena masuk surat khabar tau...sbb hasil jualan terbaik dia adalah menjual TUDUNG BALQIS yang berjaya dijual sebanyak 400++ dlm ms dua hari je..bygkanlah...kedai yang dok ada butik sendiri pun xdpt jual banyak ni..kekekekeke..

jgn jeles...xbek tau..

haa... cek pun pena beli kat depa ni... besh sgt sbb dapat beli dari depa...kain yang depa jual mmg terbaik sgt...
dulu mmg xtau langsung psl laman web ni...cek tau pun dari kwn..dia pun mmg minat ngn Radiusite ni...sejak dari pengenalan ari tu...hari2 cek buka blog ni.... tgk tudung dia cntik2... dalam dok xdak duit pun ter order juga,,,pastu minta kat mak la...hehehehe

tapi sekarang ramai yang beli kat sini...so kalau anda tempah anda kena la bersabar...bukan anda je yang tempah...sebenarnya ramai sgt2....
okay .. tapi rasanya ramai yang dah tahu pasal Radiusite ni.....tapi dlm kalangan kwn2 sy ramai lagi belum tahu....meh sini nak gtau...

(klik pada link atas ni utk pergi ke laman web ni atau taip URL Radiusite sendiri..)  http://www.radiusite.com/


ini adalah header blog dia... ada gambar tuan punya blog merangkap model tudung tu sendiri.... sudah berkahwin..so yang bujang tu xde can ye harap maaf...  T__T


ini adalah fessbuk Radiusite...pergi LIKE cepat sbb ada CONTEST weh....



nih CONTEST nye.... klik pada gambar untuk jelas atau pergi shj ke laman web nye....  ^_^
nak masuk gak tapi belum ada ideala...  T_______T

nih antara selendang yang dijual oleh IKA ni...nama pemilik dia IKA....so cute ..elelele...
hihi ..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Jom Tukar Link::

KLIK INI UTK KONGSI LINK BLOG ANDA!!

JOM FOLLOW