There was an error in this gadget

Thursday, November 11, 2010

L.O.V.E - BLOG REVIEW

Kali ni ada blog review pasal Kakak Ain...wow...mmg gojes sgt kak ain neh...
skali pandang igtkan Rozita Cik Wan yang tetiba pakai tudung...terkejut gak..pastu pandang kali kedua..eh eh bukan RCW la....ni Nurul Ain tuan punya blog yang cantik simple mimple ... pink gituew!!

kalau berkenan pegila melawat blog beliau....pasti teruja tgk gambar dia kiut miut....
yg paling saya suka adalah shawl dia!!!
cntek sgt2.... pndai dia gayakan ..!!
suka la suka la suka la...

Jom la ramai2 g terjah blog Kak Ain ni....
(suma gambar ni saya print screen... )


Tgk kan dah kata.... mcm Rozita kan kan kan.... shawl dia pun cantek ala ala Yuna gituew....
kak ain pakai contact lens yg membuatkan matanya nmpk gojes...
kalau kak ain pakai bulu mata palsu mmg sah2 kembaq RCW... nnt tetibe wartawan dtg serbu...
hehehe....
saya suka style kak ain...nk tiru boleh??

hehe....


sebenarnya kak ain baru buat fanpage ni.... haa.... ada nmpk ka itu org nama Shelly's tu??.... sayalahhh
sapa2 yang belum like tu cpat like tau...
sbb akaun kak ain da xaccept frens...
dia ckp bnyk fakers...jahat kan diorg..apala motif wat akaun guna nama n gmbr kak ain... xbek2...
klu org len wat gtu kat korg..cemana??

opppsss...yela blom kena btg hidung sendiri ye x ye...
huhuhuhuhu..


Yang paling penting adalah Kak Ain dah bertunang...!!!
so yang membujang tu xde chance la ek...  hakhakhak...
tgk shawl kak ain...comel nyeeee....

KAK AIN...SAYA SUKA KAK AIN....!!!

^_^

2 comments:

Fxysche Nas said...

yepp..kak ain ne sgt gojes...
suke terjah blog dye gk =p

nurul said...

shelly..thnks a lot dearrrrrr :)
love u more..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Jom Tukar Link::

KLIK INI UTK KONGSI LINK BLOG ANDA!!

JOM FOLLOW