There was an error in this gadget

Thursday, November 4, 2010

sayalah tuan punya blog ni...

sesetengah org xsuka bila buka blog seseorang tapi entry nye hanya la memerlukan pembacaan...xlarat weh nak bc....sesetengah org suka nengok gmbr...sbb mls nak membca kan.....tapi bagi tuan puan blog sekalian manala nak rajin snap gmbr sgt ye xye,...huhu..

tapi bagi yg agak gatal tgnnye tu dia mengambil pula gmbr si tuan blog lalu menempek di fessbuk atau di myspess atau di mana2 sj kononny itula dia pdhl menciplak org lain punya.....

sbb apa brani berkata begitu??...sudah banyak blog yg saya da teliti yela da rajin bc blog org...banyak yg entrynye mempunyai print screen hasil drpd menangkap gmbr pencuri yg mencuri gmbr mereka...kebanyakannya adalah dri fessbuk...yela tuan punya blog sudah ada fessbuk sendiri...tiba2 ada yg baru plak...tuan blog pun xtahu sehinggala dia tahu lalu pemprint screen kan hasil penemuan...haha...ayat baku...konon!

n___n

okla... motif sebenarnya adalah JANGAN MENGAMBIL GAMBAR ORANG TANPA KEBENARAN!!!

jika ada org lain yg mengambil gmbr anda lalu membuat akaun palsu dgn nama anda,,,apa yang anda rasa??

ooo yela belum terkena batang hidung sendiri....cubala kalau kena kan kan kan....tau rasak looo!!

ini saya...jgn mengambil ok!


saja bagi kabur...bukan boleh bagi yg jelas2 satg hampa amek gmbr ceq!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Jom Tukar Link::

KLIK INI UTK KONGSI LINK BLOG ANDA!!

JOM FOLLOW