There was an error in this gadget

Saturday, November 20, 2010

Si Kecik Izwani Zain - BLOG REVIEW

salam semua..

yeye  followers saya makin bertambah hari demi hari... harap2 ada yang sudi follow blog shelly yang xseberapa ni....

Kali ni shelly ada blog review pasal seorang awek cun..hehe
shelly suke sgt kat dia sbb dia comel..!! muka dia n gaya dia mcm pelakon Indon Revalina S.Temat kan kan kan... ada gaya tu..
sekali shelly tgk igtkan dia artis tau..!! 
nama pun ala-ala Ziana Zain gitu...hehehe

cerita dia gini..shelly dpt tahu pasal Izwani Zain ni dari housemate shelly.....haa.....da tgk2 blog dia terus minat kan..so Izwani, awak ada peminat tau...!!

sapa?... sayalahhh... hehe

meh kita terjah blog si comel ini....


nama blog dia Si Kecik Izwani Zain...teringin nak jumpa dia hehe..



tgk gambar atas ni,,, blog header pun da mmg cun...!!

dan di bwh adalah foto Izwani yang saya ambil dr blog dia...hehe
ada gaya, ada style senyuman dan rambut yang cantek...
oh-saya-suka-awak...hehe


........


dan followers beliau pun da cecah seratus lebih..keep it up Izwani...!!

and nak chat dgn beliau pun boleh...ada ruangan chat di situ..tgglkan jejak anda yer...!!

blog beliau mcm diary kan kan kan...

^_^

........

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Jom Tukar Link::

KLIK INI UTK KONGSI LINK BLOG ANDA!!

JOM FOLLOW