There was an error in this gadget

Monday, December 27, 2010

Fashionista Fatin Liyana...!!!


Entry sebelum neh ada pasal Hanis Zalikha iaitu blogger kegemaran cik shelly lah..!!

Kali neh ada aweks blogger yang mmg melecun, meletup, hot, cantik, menarik n mcm2 lagilah...
mmg hari2 cik shelly mewajibkan diri utk buka blog aweks ni smpai keja len xwat dah..haha
so.... inilah dia FATIN LIYANA
[klik kat nama dia utk ke BLOG fatin]


yaa ini dia..sapa xkenal??
ramai yang dah kenal..hari2 masuk blog dia kat 100++ fans tgh browsing dia punya blog...
blog cik shelly sorg dua jer...  T__T

almost perfect!!
sangat cantek!!
suma lelaki pasti tertawan...
mr.X xleh k..haha



mata dia mmg gojes lawa abih...
mata yang jenis sesapa tgk pun xnk tgk tmpt len dah..
btul wa ckp lu...haha

Fatin Liyana pun mmg suka shawl mcm cik shelly...
auuwww  ^_~

reben..ribbon...
nak nak nak

DARA.com magazine..
Julai issue kot...xsilap la tapi thn 2010 punyer...

she's wearing cardigan with puff..
mmg trend skrg...

photoshoot sentiasa..
yela org cantik...

^_^

mata dia biru...ouh jeles..
pdhl cntct lens je pun tapi totap cantek...

Kat bwh neh ada cik shelly amik gambar Fatin kt friendster dia... 
yela cik shelly google punya google dia kuar yg neh...
comel siot kot..hehe...
nak tgk gmbr Fatin lagi..try la google...
ada je gmbr mcm gini..haa klik je la...
pastu tekan pangkah kat gambar yang kuar...nnt dia akan bw ke friendster...



ms neh mana ada reti pakai shawl segala..kan kan kan...
mekap pun natural gitu jer...

sgt berbeza dgn penampilannye yang skrg...


she's wearing syria....
baju dia pun style2 jer..



dia suka berphotoshoot...suka bergaya dpn kamera..
xpela org cantik..haha


comel sungguh!!
xtahu nak kata apa lagi...!!
g terjah blog FATIN LIYANA!!





 si comel yang gorgeous!!!!!!!!

p/s: suma gambar hasil carian google...

4 comments:

nana said...

cute...kt mne awk dpt kn koleksi puff gardigan yg cntik2???

Anonymous said...

cute...cntik la koleksi gardigan awk...kt mna awak dpt kn????

nana said...

cute

L.E.Y said...

ha? fatin liyana? alemak.. da jdi model ke? dlu sllu chat dgn dia neh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Jom Tukar Link::

KLIK INI UTK KONGSI LINK BLOG ANDA!!

JOM FOLLOW