There was an error in this gadget

Thursday, December 16, 2010

Pengguna Facebook kini lebih kreatif

petikan dari Kosmo Online




MUKA SURAT artis Perancis, Alexandrea Oudin di laman Facebook kelihatan unik hasil daripada perubahan yang dilakukan oleh pengendali laman berkenaan.


PARIS - Profil bercorak artistik mula muncul di laman jaringan sosial Facebook selepas sejumlah pengguna mendapati reka bentuk baru itu boleh digunakan untuk menghasilkan imej yang bergaya, lapor sebuah akhbar semalam.
Seorang artis Perancis, Alexandre Oudin dipercayai merupakan pengguna pertama Facebook yang memuat naik gambar mukanya supaya ia kelihatan berpecah-pecah dan bertampal-tampal di laman berkenaan.
Facebook menambah baik profilnya pada awal bulan ini dengan menawarkan paparan visual lebih menarik kepada pengguna dengan tumpuan diberikan pada gambar penggunanya dan rakan masing-masing serta imej muzik selain filem kegemaran mereka.
Hasil kerja kreatif Oudin itu seiring dengan peraturan Facebook yang tidak membenarkan laman web berkenaan digodam.
Pengguna yang mahu menggunakan reka bentuk kreatif itu cuma perlu mengubah susun atur gambar mereka di dinding Facebook. - Agensi
Shelly pun da cuba tapi shelly letak nama Shelly's Story aje...amacam cool x??
hehehehe... 
bukan sekadar nama je tau...sekali warna siap berton2 gitu...haaa...

Bwh neh fb adek shelly...nama dia Hisham... so yg ni shelly wat kan utk dia..hehe


yang 2 gambar kat bwh neh diambil dari Liyana Lunia



so.. kalau nak tau cam mana nak wat..


tapi shelly xcuba wat pun.. yg fb shelly tuh shelly just upload gambar dlm album n tukar pic profile untuk setiap gambar...sehinggalah last sekali baru letak gambar profile....huhu..jenuh ooo

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Jom Tukar Link::

KLIK INI UTK KONGSI LINK BLOG ANDA!!

JOM FOLLOW