There was an error in this gadget

Saturday, January 1, 2011

Jangan kedekut promote blog orang kan kan kan....

hye...shelly suka baca blog org..tmbh2 kalau blog tu shelly baru tahu kewujudannya...
yela blog kan banyak...xsempat nak meredah kesemuanya..ngengenge...
shelly mmg suka wat blog review...
bukan nak naikkan traffic ke hape ke...
xder xder...
sbb shelly mmg suka dgn blog-blog neh...rs mcm nak bg penghargaan sbb blog diorg best2..!!
tapi xtahu nak bg cmne yela sbb kita bukan pernah bersemuka kan kan kan...
so kat blog la kita berjumpa ye dak....
k...bwh neh ada beberapa blog yang terbaru dan ada yg shelly bc lama dah..sj nak wat review sbb shelly mmg suka nak rekodkan apa yang shelly suka...

well...drum roll please....[hehe ^_^ ]

Meet Liyana Lunia....
oh..saya suka blog dia sbb banyak gadget yang best2 yang dia ada...hehe...


Then... Tiqaa Wonderland...
blog neh shelly baru tahu...
shelly sgt sukakan ruangan chat di tepi kanan blog dia... cute!!

 Tubelawak.blogspot
shelly tahu blog neh ms shelly nak undi banyak2 blog tuh...hehe

 Amar Amirah...
shelly sgt sukakan blog dia!!!!...banyak kale pepel..!!mmg shelly suka!!

 Borak Kosong
best gak blog neh...mcm biasa..hehe

Myza Jane
suka sgt dgn header dia...pandai dia wat..ajar leh??..hehe

Lassie
 
suka dgn celoteh dia..hikhikhik...

well...mmg suma lah blog yg shelly baru tahu sbb shelly bc blog Liyana Lunia klik sini dan shelly pun mula membaca suma blog yg disenaraikan..hikhikhik..best gak Liyana wat gini..barulah shelly dapat tahu yg ada lagi blog yg shelly tak tahu dan shelly patut bc utk pengetahuan shelly sendiri..kan lain org lain pengalaman n kisah n pandangan n mcm2 lagi la..tengs Liyana Lunia...
hehehe....shelly suka korg suma....hehe
terima kasih kerana meluaskan lagi pandangan shelly dlm dunia blogger...

ada banyak lagi blog yg shelly nak reviewkan....hehe..
kalau nak share blog korg just klik kat MISTER LINKY bwh neh...

17 comments:

Liyana Lunia. said...

TQ so much shelly <3 hihi alhamdullilah dapat juga yiyin tlg kwn kwn blogger yg lain yg masih freshhhh <3 hihi

sayalah shelly said...

hehe..tengs gak kat liyana kasik respon...hehe...

MyzaAli said...

muchoooo gracias! hehe, kak ynn kau mmg pengaruh besar dlm industri..hehe...lveo. LOVE lah!

Nurain Hasan said...

hehe
sy pon baru pestime dtg sini
;)

sayalah shelly said...

ur welkam...
yes...kak liyana mmg best..

fezaL Mohd said...

mereka femes , saya tak !

saya ok :)

sayalah shelly said...

hai kak nurain ..
hehe...sy blum masuk blog akak lagi...nnty sy mesti akan terjah gak..wajib...hehe

sayalah shelly said...

fezal..jgn dikira femes...
niat tu kena elok..hehe

sekamar rindu said...

salam...

singgah malam sambil follow ur blog..

***52

tiqaa said...

auww terharu buat kali kedua harini. *nanges* hehe. thanks tauuu! ♥ ♥ selamat berkenalan :D

sayalah shelly said...

sekamar rindu..tengs follow blog shelly yg xseberapa..shelly da follow blog akak..huhu da 1k...bestnye kan..


tiqaa...hehe..sy lgi suka bila akak suka..hehe...

Amar Amirah said...

hye dear! so sweet of you shelly :)

thanks for reading my blog!

let's be friends :)

sayalah shelly said...

hye amar... sy suka blog amar..
mmg cute sgt2...
yezzz..let's be frenz ya..hehe

lassiegewdix said...

hey sayam :)
nah bace ini okey ?
http://lassiegewdix.blogspot.com/2011/01/segmen-orang-terharu-tsk.html

Afiefah Safieni said...

semua blog tu best2..
=)

GADES HIJAU said...

wahh best2 .. pomot ckit blog saya ... hahahaha

suzie othman said...

nice!nice!.me still new in "belog-membelog" ni..but blogging is best things..kita punya hati,perut ,perasaan sume luah kat c2..ahaks.. ade mase just jump to my blog okies.. http://suzieothmanlife.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Jom Tukar Link::

KLIK INI UTK KONGSI LINK BLOG ANDA!!

JOM FOLLOW