There was an error in this gadget

Sunday, January 2, 2011

Oh IRINE NADIA MARCELLO...blog anda dlm otak saya!!

hai...
kalau suma nak tau, shelly adalah peminat no 1 Irine Nadia Marcello..
cehh..perasan...hehe...mengarut je neh.. 
tapi mmg betul pun shelly mmg minat dia tapi xtahulah antara kita2 suma siapa yg lagi fanatik kat dia...
kan kan kan...
shelly mmg suka blog dia sbb dia cute..
tu yg pertama.....meh nak senaraikan la keistimewaan ttg blog dia..
cecece, mcm judges lak...ish xbek la...

1st yang shelly suka pasal blog IRINE neh sbb dia punya header yang ada gambar dia besau punya neh mmg sgt2 cantek la.!!! shelly tau gambar neh dia ambil ms raya thn lepas...btui kan Irine??..haaa..tu la nama dia peminat...mesti tahu ttg sapa yg dia minat.... tapi jgn boikot sudah...jgnla kita kacau periuk nasi org kan...
ritu pun ada yg hack profile fb n twitter n nuffnang Irine kan kan kan...xbek sungguh...sapala org tu??
mmg pemalas sungguh...gheja nak duit org..penat ooo nak usaha mcm apa yg Irine capai sekarang kan...shelly pun penat gak...hehehehe...

2nd yang shelly suka adalah senyuman Irine....!!!   Auuuuuwwwww!!!
sangat2 comel, kiut, menawan,...!! oh xtahu nak ckp apalagi...

3rd yang shelly suka adalah himpunan tudung2 dia...!!! suma cantek2 uolllsss!!...aauuuww!!
shelly lebih suka nengok dia pakai tudung mcm header dia n shawls yg dia pakai sekali inner....nmpk cantek sgt2....jgnla pakai shawl sj...xsesuai la utk Irine..
cecece mcm perunding imej lak...hehe..apa slhnya kan Irine kan...haha..bajet lebih neh..

haaaa...!!!! baru2 neh shelly sj nak cek analytic kat shelly punya nuffnang...kan tetiba ada profile IRINE lahhhh!!!
OMG!! rs nak pengsan nak sesak nafas pun ada...hehe over sekali sekala...
tapi mmg sungguh teruja la .. 
apa yg Irine baca ek??
apa pandangan Irine dgn blog shelly??
hehe.....saja nak pancing sekali sekala....
btw...tengs Irine sudi jenguk blog shelly walau sesaat dua... T__T

HAAA...!!! NI YANG PALING PENTING!!
nilah yang dinamakan peminat yang paling setia yang jatuh kepada SHELLY!!!..
oh saya lah tu...haha perasantan...
haaa....cerita disebalik gambar diatas adalah cenggini..
mlm tu shelly mmg blogwalking sana sini la kan...facebook shelly pun sentiasa on...
tetiba sajalah refresh home kat fessbuk tu n ada update dari Irine pasal entry ni..
so shelly pun cpt2lah buka blog dia...ms tu 100++ je yg online...
pastu shelly buka new tab n buka blog dia lagi..buka banyak2 la...
sampai xterbilang ada berapa tab masa tuh....
sekali buka ada 440 owang budak itam ngah skodeng kan kan...n tab yg seterusnya kat window shelly tu menunjukkan yg bilangan da turun ckit...n sj nak test lagi n mmg bil da mula menurun...
so shelly dpt gak print screen bil tertinggi bila Irine update blog dia mlm tuh...

n mlm tuh gak shelly anta gambar neh kat wall facebook Irine Nadia ...
tapi sblm tu Irine ada komen best punya yg mmg leh terharu la...
tup tup gmbr tu tetiba nape hilang ntah n komen dia pun hilang la sekali..
dgn xpuas hati nya, shelly upload lagi sekali gmbr ni n Irine like je..
uuhhh...  T__T.. walau di hati sgt sedih, tp terubat gak ngn like dari Irine...
wuwuwuwuwuw..
begitulah kisahnya..
utk tatapan cucu-cucu ms akan dtg..
hehehehehehe
sekarang neh msti blog Irine ada lebih 500++ kan yg tgh bc pd satu2 masa...kan kan..
tahniah Irine...hehe

walaupun xdapat nak add dah personal Fb Irine, Fanpage pun jadiklahh....
sesapa yg blum like FANPAGE IRINE.. g like sekarang...hehe
leh tahu bila Irine update blog dia kan kan kan...

Irine pena masuk majalah dara.com n jadik covergurl lagi tu...
sblm tuh shelly ada gak la selalu beli dara.com tuh sbb sj teringin nak bc...
pastu shelly yg ms tuh mmg hanya dok bc blog Fatin Liyana..n tahula yg fatin pun ada dlm mjlh neh..
jadik model utk mekap...
tup tup shelly pun p la beli..yela semangat nak tgk Fatin Liyana dlm majalah tuh...
pastu bc pasal Irine dlm mjlh tu..
'eh, blogger ke dia neh??'
pastu shelly pun cubalah search nama dia kat google n terjumpa blog dia...
ms tuh blog dia xde lawa2 cm skrg..ceh..huh
lagu ms tu pun lagu Laudya Bella...
n smpai la skrg setiap kali buka Google Chrome, 8 tab yg selalu dibuka da tersenarai blog Irine....
yela sbb kerap sgt dok buka...
haaa.....betapa fanatiknya aku...ngengenge...

UNTUK IRINE DARI SHELLY...
hope Irine dapat baca entry fanatik shelly neh khas utk Irine...
kalaulah Irine komen entry neh, mmg shelly pengsan setiap 2 minit kerana tidak mempercayainya...
hehe..
hope Irine berjaya abiskan belajar n berjaya dlm hidup!!!
chaiyok2 IRINE COMEL !!!

15 comments:

hacker said...

"hye kwn2...sempena taun baru ni hacker ad sikit adiah untuk kowang n sume pngunjung blog hacker..dtg n tgok la..."

sayalah shelly said...

ohh wow that's interesting...

Mr. Swift said...

Hello! Tadi lepak sini kejap and ohh polo anda!
Btw lawa blog and happy new year!

Psst : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

sayalah shelly said...

tq polo ye..
tq n hepi new year gak...ngengenge

misz molecule said...

seru[a tp tak same




http://thyyunxthiya.blogspot.com/

fittiariri said...

minat irine jugak!! :))

DoRaEmoN LuRvE said...

nice entry.. keep intouch ya... :D

lassiegewdix said...

wah !
beshnye irene jenguk blog kamu
beliau tak kesempatan lagi jenguk lassie awww . huuuu ~ :((

HafizRahman.com said...

fanatik sungguh nie...=)

sayalah shelly said...

misz molecule..
apa yg serupa dan apa yg xsama..
hehe

sayalah shelly said...

fittiariri..
hehe...minat juge

sayalah shelly said...

lassie..
hehe...kebetulan aje neh...

sayalah shelly said...

doraemon lurve...
hehe..tq

sayalah shelly said...

hafiz..
hehe..biasalah tu

fittiariri said...

irine mmg sgt besh..abg dye pong sama ngeee::))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Jom Tukar Link::

KLIK INI UTK KONGSI LINK BLOG ANDA!!

JOM FOLLOW