There was an error in this gadget

Friday, January 21, 2011

Yuna keluarkan produk wangian jenama sendiri....wow!

gambar rough design.. sumber here

Nampaknya Yuna bakal mengeluarkan dua jenis wangian...
fruity candy dan cool floral aqua-ish...
wah wah wah....

wangian neh sebenarnya dihasilkan dgn gabungan pihak jenama terkemuka tuh...
mesti best kan...rs mcm nak beli ajer...
ngengengenge...
tapi wangian Yuna neh akan kuar beberapa bulan lagi...
kena la bersabar bagi sapa2 yang xsabar tuh..hehe

Yuna letak nama 'Decorate' kat botol wangian tuh..
yela tu kan lagu dia..
maybe pasni dia letak nama 'Dan Sebenarnya' plak kan..
hehehe...

Yang pink tu confirm bau garang sikit la. Fruity candy coconut-y. Sesuai utk korang yang Cute but Deadly! Yang turqoise tu cool floral aqua fresh,young.. Sesuai utk korang yang dorky. Tapi mysterious.. Cewah!” balas Yuna yang menerangkan ciri-ciri wangian tersebut.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Jom Tukar Link::

KLIK INI UTK KONGSI LINK BLOG ANDA!!

JOM FOLLOW