There was an error in this gadget

Sunday, September 11, 2011

Perasan tak artis yang cerai selalu perempuan?

Secara ringkasnye lah kan... Kalau dilihat secara kasar, artis Malaysia yang banyak bercerai adalah terdiri drpd isterinya adalah ARTIS kan... Mungkin sbb si suami jeles yela bini cantik maka banyaklah mengundang kontroversi dan juga kecurigaan.


Tapi sekarang nih ada pasangan artis 'PASANGAN' okay, maknanya lelaki tu artis n perempuan pon artis, sapa lagi kalau bukan Norman Hakim n Memey...

Dikatakan wedding of the year, yelah harapan shelly nak nengok diorang bahagialah hendak-Nya...
Tapi sesetengah org kata klu diorang leh tahan khwin smpai banyk tahun, mmg syabas lah!

Akan tetapi, emmm kalau sebaliknya, korang pk lah sendiri, hekhekhek.

SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN EK.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Jom Tukar Link::

KLIK INI UTK KONGSI LINK BLOG ANDA!!

JOM FOLLOW