There was an error in this gadget

Thursday, December 2, 2010

Thanks follow blog Shelly...!! ^_^

Salam....

Tengs kpd sesiapa yang follow blog shelly yg xseberapa nih... bukan ada information yang disukai pun kan..
tapi entry shelly banyak berkisar tentang kehidupan masakini dengan peredaran masa yang dirasakan sangat pantas..dan perubahan yang berlaku pada manusia juga kian lama kian canggih dan pelik2...

jadi bukan hanya lirik lagu, blog review tapi pengajaran dan perkembangan semasa di blog nih cuba shelly terapkan bagi sesiapa yang ingin tahu ttg sesuatu... 
blog shelly nih banyak yang dtgnya dari carian google tentang sesuatu cerita..
tengs yer...



kadang2 tulis entry agakla sampai kering gini tinggal tulang rangka shj...ngengenge..
tapi rokok tu xlah... MEMBAHAYAKAN...!!


[gmbr kredit kepada enenz.blogspot]

kadang2 smpai nak bgi kuceng makan pun da lupa...bukan apa sj nak kasi kuceng tu puasa sunat...
haha..pdhl xbela kuceng pun sebnrnya...



alamaks kantoi lah...!!!
punya syiok dok serach isu2 terkini smpai ketagih la time tgh membuang pun nak guna laptop...
yela kite kena rajin blogwalking tau...
blogwalking jgn jadi silent reader jer...

RAJIN2 KASIK KOMEN TAU...

^_^

2 comments:

Ain Atika Zailani said...

hahaha...kelaka la u ni...nice entry.

sayalah shelly said...

hehe... tengs..
xklaka mana pun...hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Jom Tukar Link::

KLIK INI UTK KONGSI LINK BLOG ANDA!!

JOM FOLLOW